Corona-protocol

Beste leden, ouders/verzorgers,

In verband met de avondlockdown kunnen we, zoals eerder aangegeven, geen les meer geven na 17.00 uur.

We beseffen dat er leden/ouders zijn die vinden dat we inderdaad geen les zouden moeten geven om zo te helpen het aantal besmettingen te laten dalen.  Aan de andere kant zijn er ook leden die juist wel willen blijven bewegen.  Omdat we onze leden, die dat willen, toch de mogelijkheid willen bieden om te kunnen blijven bewegen, hebben we een aangepast lesrooster gemaakt met lessen op zaterdag. De link naar dit lesrooster vind u onderaan dit bericht. Omdat niet alle leiding op elke zaterdag les kan geven (in verband met ander werk) is er niet op elke zaterdag les voor alle groepen.  Bekijk dus het rooster goed om te zien wanneer er les is! Daarnaast willen we jullie dringend verzoeken jullie te houden aan onze eerdere regels: – Heb je klachten, heb je een huisgenoot met corona of ben je in afwachting van de uitslag van een coronatest?  BLIJF THUIS! – Ouders wachten buiten, de jongere leden worden buiten opgehaald en na de les weer naar buiten gebracht, de oudere leden kunnen zelf de sporthal in en uit. – Leden komen in hun sportkleding naar de les. – Leden vanaf 13 jaar dragen een mondkapje als ze de sporthal in of uit gaan.    Tijdens het sporten mag het mondkapje af. – Leden vanaf 18 jaar moeten een coronatoegangsbewijs (qr-code) kunnen laten zien. Het aangepaste lesrooster kunt u ook terugvinden op onze website. Heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke groet, Bestuur WSV Warnsveld _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ouders van jonge kinderen mogen de eerste proefles even mee naar binnen om kennis te maken met leiding, maar we verzoeken ouders na ca. 5 minuten de zaal weer te verlaten en aan het einde van de les hun kind weer (buiten) op te halen. Toegang tot de locaties is voor ouders van kinderen die komen voor een proefles alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Met ingang van zaterdag 12 november a.s. mogen er volgens de nieuw afgekondigde coronamaatregelen geen toeschouwers bij de lessen blijven kijken. Kinderen worden daarom weer net als voorheen opgehaald bij de ingang van de sporthal en na afloop van de les weer bij de ingang teruggebracht.